Takimi ne Durres

Takimi ne Shkoder

_1-perdorimi-i-qendrueshem-i-pesticideve

 

prezantim-amedeo-kola

xylella-rrok-kola

Takimi ne Divjake

 

Takimi ne Elbasan

 

Takimi ne Korce

Prezantimet

7-1leksioni-7-1prezantimi-me-pesticidet-dhe-formulimi-i-tyre

7-2leksioni-7-2-menyra-e-veprimit-te-pesticideve

7-3leksion-7-3-perdorimi-racional-i-pesticideve

8-leksion-8-rezistenca-dhe-menaxhimi-i-rezistences